Cosul meu

Cos de cumparaturi

Reduceri și puncte de fidelitate

Discount produse

Partenerii noștri de afaceri se află în centrul atenției noastre! De aceea, te poți adresa companiei noastre cu toată încrederea, deoarece, tu, ca și noi, dorești calitate, promptitudine și preț scăzut al produselor.

În ceea ce ne privește, calitatea este asigurată prin selecția riguroasă a furnizorilor, iar promptitudinea este o calitate definitorie a companiei noastre, astfel că, nu ne ramane decât să ne referim la prețul produselor, atunci când cantitatea din comandă sau valoarea totală a comenzii sunt ridicate.

Compania ta are nevoie de ECONOMIA pe care NOI o putem oferi. Contactează-ne acum!

Puncte de fidelitate și Programul de recompense

La Decoville, clienții permanenți nu trec neobservați! Răsplătim fidelitatea prin acordarea unor reduceri substanțiale acestui tip de clientelă. De asemenea, pentru comenzile cu volum sau valoare mare, vei beneficia de discount-uri considerabile, indiferent dacă ești client permanent al magazinului nostru, sau ai plasat pentru prima dată o comandă.

În plus, dacă îți creezi un cont pe site, vei intra în sistemul nostru de recompense, prin intermediul căruia acumulezi reduceri în bani, în timp ce cumperi produsele de care ai nevoie! Punctele înseamnă bani, pe care îi câștigi la fiecare comandă plasată în magazinul nostru online.

Cum funcționează sistemul de recompense?

Crează-ți un cont pe site-ul nostru, www.decoville.ro, și vei primi puncte de loialitate în urma achizițiilor, pe care le poți folosi drept reduceri la comenzile viitoare.

Atenție! Pentru a putea folosi punctele acumulate din comenzile anterioare, este nevoie ca, după ce ai adăugat produsele dorite în coșul de cumpărături, să accesezi opțiunea “coșul meu”, care se găsește în partea dreaptă a site-ului, sus.

Cum câștig puncte?

Simplu și rapid. Cumpără, și la fiecare 1 leu cheltuit, îți va fi acordat un punct de loialitate. Deci, 100 de lei cheltuiți = 100 de puncte acumulate. Valoarea în bani a punctelor pe care le poți câștiga la achiziționarea unui produs îți va fi afișată automat, pe pagina cu produsul.

În plus, primești 100 de puncte dacă ne recomanzi unui prieten (pe pagina produsului, vei găsi un plic, care semnifică opțiunea de trimitere prin Email) -  care îți vor fi alocate în momentul în care acesta va plasa o comandă pe site-ul nostru. Pentru a definitiva procesul, prietenul respectiv va trebui să își creeze, la rândul lui, un cont pe site, înaintea plasării unei comenzi. Mai multe recomandări, mai multe șanse de câștig pentru tine.

De asemenea, primești 50 de puncte pentru fiecare recenzie lăsată unui produs pe care l-ai achiziționat.

Cu cât acumulezi mai multe puncte, cu atât vei beneficia de reduceri mai mari.

Care este mecanismul de acordare a punctelor?

Pe măsură ce cumperi, acumulezi puncte, care au valoare în bani. Punctele îți vor fi calculate automat, în conformitate cu valoarea comenzii.

Punctele îți vor fi acordate pentru toate produsele, inclusiv pentru cele aflate în promoție.

Cum țin evidența punctelor strânse?

Poți afla din contul tău de client câte puncte ai acumulat. Dacă nu dorești să folosești punctele de la o comandă la alta, acestea se cumulează și poți beneficia, ulterior, de o reducere mai mare.

Cum pot beneficia de punctele acumulate?

Punctele strânse îți vor fi deduse din valoarea totală a unei viitoare comenzi, și nu pot fi folosite ca reducere la aceeași comandă pentru care au fost acordate.

Punctele pot fi folosite pentru orice produs, inclusiv pentru cele aflate în promoție.

Perioada de valabilitate a punctelor

Poți strânge punctele pe o durată de 6 luni, valabilitatea acestora fiind calculată începând cu data la care ți-au fost acordate în urma unei comenzi.

Vei fi notificat prin e-mail atunci când perioada de valabilitate a punctelor tale se apropie de sfârșit.